Korisnici koji su prethodno aktivirali svoje račune putem ove stranice mogu direktno do svojih računa putem stranice portal.office.com.
  1. Učitelji / Nastavnici
  2. Učenici

Mobilni učitelji i nastavnici

Radite na školskom ili kućnom PC-u, računalu Mac, tabletu i/ili mobitelu. Radite na raznim uređajima, s bilo koje lokacije i na konzistentan, jednostavan i brz način. Word, Excel i PowerPoint dokumenate možete izraditi i urediti preko svih web preglednika, na svim operacijskim sustavima putem interneta.


Upravljanje elektronskom poštom i kalendarom

Elektronska pošta može biti više nego samo način komunikacije. Uz 50 GB slobodnog prostora za vašu e-poštu, ne brinite o pronalasku starije e-pošte. Outlook, koji je dio Office 2013, može se koristiti kao centralno mjesto različitih informacija. Organizirajte svoje dragocjeno vrijeme na vašem osobnim ili grupnom kalendaru. Koristite alate za učinkovitu organizaciju vašeg školskog rasporeda.

Više o usluzi


Vaše bilješke na svim uređajima

Korištenjem OneNotea držite sve svoje bilješke, fotografije i važne informacije na jednom mjestu, koji je dostupan na svim vašim uređajima i jednostavan za pretraživanje. Organizirajte svoje bilješke u bilježnicama i mapama, dodajte snimke sa tablet računala, priprema materijale za učenike i stvoriti kratkie video sadržaje.

Više o usluzi


Podijelite nastavne materijale sa suradnicima i učenicima

Office Online je besplatna online verzija Office softvera, koja vam omogućuje stvaranje, uređivanje i dijeljenje dokumenata sa suradnicima i učenicima, čak i ako nemate instaliran Office. Na dostupnom servisu OneDrive, gdje je osigurano 1TB slobodanog prostora po korisniku, moguće je pohraniti i podijeliti dokumente s suradnicima, učenicima, te učiteljima/nastavnicima iz vaše škole ili drugih škola u realnom vremenu. Dokumenti su dostupni kada ste povezani na Internet, te čak i kada nemate pristup Internetu.

Više o usluzi


Komunikacija u realnom vremenu

Korištenjem Lynca u mogučnosti ste komunicirati sa vašim suradnicima, učenicima ili učiteljima/nastavnicima iz drugih škola putem tekstualnih poruka, audio ili video komunikacije. Radite na projektima sa drugim školama i podjelite svoje sadržaje i prezentacije u realnom vremenu.


Mobilni učenik

Na računalu u škol ili kućnom PC-u, računalu Mac, tabletu ili mobitelu. Učenje i rad na raznim uređajima, s bilo kojeg mjesta i na konzistentan, jednostavan i brz način. Word, Excel i PowerPoint dokumenate možeš izraditi i urediti preko svih web preglednika, na svim operacijskim sustavima, putem interneta ili aplikacije na uređajima.


Instalirajte besplatan Office na svoje računalo

Tijekom redovitog obrazovanja, kao učenik imaš pravo na Office365 alate bez dodatnih troškova. Instaliraj najpopularnije programe Word, Excel i PowerPoint i ostalo, na 5 uređaja koji uključuju PC, laptop, tablet računala i Mac računalo.


Office365 na mobilnim uređajima

Često si u pokretu? Koristi dosljedno i poznato okruženje sustava Office na PC i Mac računalima, tabletima sa sustavom Windows, uređajima iPad i većini mobilnih uređaja.

Više o usluzi


Upravljanje elektronskom poštom i kalendarom

Elektronska pošta može biti više nego samo način komunikacije. Uz 50 GB slobodnog prostora za tvoju e-poštu, ne brini o pronalasku starije e-pošte. Outlook se može koristiti kao centralno mjesto različitih informacija. Organiziraj svoje vrijeme na kalendaru i organiziraj svoj školski raspored s izvanškolskim aktivnostima.


Tvoje bilješke na svim uređajima

Korištenjem OneNotea drži sve svoje bilješke, fotografije i važne informacije na jednom mjestu, koje su dostupane na svim tvojim uređajima uz jednostavno pretraživanje. Organiziraj svoje bilješke u bilježnicama i mapama, dodaj snimke sa tablet računala, pripremi domaće zadaće i stvoriti kratke video sadržaje.

Više o usluzi


Podijeli dokumente, slike, audio ili video sadržaje sa prijateljima i učiteljima/nastavnicima

Office Online je besplatna online verzija Office softvera, koja ti omogućuje stvaranje, uređivanje i dijeljenje dokumenata s prijateljima i učiteljima/nastavnicima, čak i ako uređaj nema instaliran Office. Na dostupnom servisu OneDrive, gdje je osigurano 1TB slobodanog prostora po korisniku, moguće je pohraniti i podijeliti dokumente s prijateljima i učiteljima/nastavnicima. Dokumenti su dostupni kada si povezan na Internet, te čak i kada računalo nema pristup Internetu.

Više o usluzi


Tekstualna, audio ili video komunikacija

Korištenjem Lynca u mogućnosti si komunicirati s prijateljima iz škole ili učiteljima/nastavnicima oko riješavanja domaćih zadaća putem tekstualnih poruka i/ili audio ili video komunikacije.